top of page

No Collections Here

Sort your projects into collections. Click on "Manage Collections" to get started

Magnitude

"Pure ambacht sinds 1930, dat is het verhaal van Magnitude. Esthetisch en comfortabel overnachten is geen luxe, maar een absolute noodzaak."

Magnitude is een uniek Belgisch bedconcept waar vakmanschap, comfort, ergonomie én styling centraal staan. Sinds 1930 maakt het bedrijf kwalitatief hoogwaardige matrassen en boxsprings. De ambacht, overgebracht van generatie op generatie, zorgt voor een unieke traditie. De bedden en matrassen worden met de hand gemaakt en gestoffeerd door een team van meesterstoffeerders. Er wordt gebruik gemaakt van mooie en duurzame materialen om de kwaliteit te waarborgen. Doordat de boxsprings en matrassen ambachtelijk gemaakt worden, is het heel eenvoudig om je eigen stijl toe te passen. Hiermee onderscheid Magnitude zich van de grootschalige massaproductie. Je ziet het in de hele collectie!

De keuze qua stijl bij Magnitude is eindeloos. Van minimalistisch tot klassiek, van romantisch tot design, van stijlvol ingetogen tot gewaagde ontwerpen. Magnitude beweegt mee met de tijd en heeft oog voor ontwikkelingen en stijl. De kracht van Magnitude ligt zeker ook in een duurzaam slaapcomfort. Elke Magnitude boxspring en matras biedt de perfecte ondersteuning en uitgebalanceerde ergonomie. De verschillende matrassen hebben unieke eigenschappen en geven jou keuze in een ultiem ligcomfort.

Magnitude biedt jou de mogelijkheid om hoogstpersoonlijk je eigen boxspring samen te stellen. Jij kiest alle verschillende elementen en bepaalt volledig zelf de sfeer… Niets houdt jou nog tegen bij het creëren van jouw droombed!

bottom of page