top of page

No Collections Here

Sort your projects into collections. Click on "Manage Collections" to get started

Pode

De Pode collectie bij Rebel Wonen en Slapen in Huizen. Een moderne collectie banken met een tikkeltje eigenwijs design. Gewoon anders: fris en kleurrijk.

Met Pode kies je voor je eigen stijl, je eigen kleuren en vormen. De Pode collectie heeft dan ook een brede keus in banken en fauteuils; elk met hun eigen vormgeving, elk met hun eigen mogelijkheden. Pode is design, maar betaalbaar… omdat er nog genoeg andere leuke dingen te ontdekken zijn in het leven.
De Pode collectie bestaat uit jonge design banken en fauteuils met een actueel aanbod op het gebied van kleuren en bekledingstoffen. Zo kies je een Pode meubel dat precies bij jou past.

Pode banken en fauteuils
Pode gebruikt de mooiste stoffen en het beste leer voor hun modellen. Onder andere de mooie stoffen van de merken De Ploeg en Kvadrat kun je kiezen op jouw Pode bank. Omdat Pode niet op voorraad produceert, maar voor jou persoonlijk een meubel maakt, kan je zelf de kleuren en de bekleding bepalen. Vrolijk, warm of stijlvol; bij Pode mag het allemaal.
Pode is een merk van Leolux. Door de kennis en expertise van Leolux te gebruiken, weet je dat een Pode meubel gemaakt is van de allerbeste materialen en constructiekwaliteit.

Bij Pode weet je dus zeker dat je goed zit.

bottom of page