top of page

No Collections Here

Sort your projects into collections. Click on "Manage Collections" to get started

Relaxfauteuils

Een fijne comfortabele stoel is bijna niet meer weg te denken uit onze woonkamers. Een goede relaxfauteuil om prettig in te zitten en lekker te kunnen ontspannen. Bij Rebel Wonen en Slapen tref je een brede basiscollectie in relaxfauteuils.

Moderne relaxfauteuils
Een relaxfauteuil is er in vele uitvoeringen. De mooie moderne fauteuils hebben een strakke vormgeving en zijn over het algemeen niet al te groot en fors. De fauteuils hebben een rugverstelling waardoor je relaxt achterover kunt zitten. Sommige fauteuils hebben een losse voetenbank daarbij waar je de voeten op kunt leggen. Andere fauteuils hebben een ingeklapte voetenbank die je zelf eenvoudig kunt uitklappen om heerlijk met de voeten omhoog te zitten. De verstelling zijn leverbaar als handverstelbaar (vaak met behulp van gasveer) of met een elektrische verstelling. Deze is optioneel dan ook vaak met een accu te bestellen, waardoor je de fauteuil draadloos kunt verstellen.

Sta op relaxfauteuils
Een relaxfauteuil kan echter ook een prettige stoel zijn die heel functioneel voor je kan werken. Naast dat de relaxfauteuil zowel een rug- als voetverstelling heeft, kan deze ook voorzien zijn van een sta-op hulp. Wanneer je in de fauteuil zit, kun je de stoel heel eenvoudig met een druk op de knop omhoog laten gaan. Hierdoor komt de fauteuil in een positie waarbij je nagenoeg al gaat staan en daardoor heel makkelijk uit de stoel kan stappen. Dit kost geen moeite en geen kracht meer.

De sta op-functie bij relaxfauteuils is zowel leverbaar op fauteuils met vaste armen (niet draaibaar) als bij fauteuils op een draaivoet.

bottom of page