top of page

No Collections Here

Sort your projects into collections. Click on "Manage Collections" to get started

Salontafels en bijzet tafels

Een salontafel of bijzettafel is eigenlijk onmisbaar in je interieur. En het aanbod hierin is natuurlijk ook ontzettend groot. Van grote, massieve salontafels tot compacte bijzettafels. Kies je voor een royale, vierkante of langwerpige salontafel, of voor meerdere kleine tafeltjes bij elkaar…
Bij Rebel hebben we een uitgebreide collectie in onze winkel staan. Deze moderne salontafels zijn veelal voorzien van een metalen frame of metalen poten, vaak in meerdere kleurmogelijkheden. De bovenbladen van de tafels zijn uitgevoerd met hout, keramiek, hpl of glas.

Moderne salontafels en bijzettafels
De moderne salontafels zijn vaak minimalistisch en strak vormgegeven. De metalen frames, in zwart of RVS, geeft de salontafel een tijdloze uitstraling. Ook binnen de industriële look passen deze moderne salontafels perfect. Kies voor een mix van materialen. Combineer bijvoorbeeld twee kleinere tafels, waarbij de één een houten bovenblad heeft en de ander een keramiek bovenblad. Of kies voor een mooie glazen tafel met houtaccenten.
Maar wat je uiteindelijk ook kiest… zorg ervoor dat de tafel goed past bij jouw zithoek. De meeste salontafels en bijzettafels zijn leverbaar in verschillende afmetingen, kleuren en uitvoeringen. Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.

bottom of page