top of page

No Collections Here

Sort your projects into collections. Click on "Manage Collections" to get started

Vloerkleden en karpetten

Niet meer weg te denken uit je interieur… Een comfortabel vloerkleed bij de bank of onder je eettafel. Een mooi vloerkleed of karpet van hoogwaardige materialen is een sfeermaker bij uitstek.

Wollen vloerkleden en karpetten:
Bij Rebel vind je een brede keus in wollen vloerkleden. De vloerkleden zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit wol, veelal handgeweven. Per type vloerkleed heb je keuze uit verschillende kleuren, zodat je altijd een vloerkleed vindt dat past in jouw interieur. Daarbij zijn de vloerkleden leverbaar in alle afmetingen. Kies een mooie royale maat voor een ruimtelijk effect in je kamer. Er zijn een aantal standaard afmetingen leverbaar, maar maatwerk is ook mogelijk. Je geeft de maat op die je nodig hebt en het vloerkleed wordt helemaal voor jou gemaakt. En als je het lastig vindt om de juiste maat te bepalen, helpen wij je graag verder. Wij adviseren je of komen zelfs bij je thuis meten.

Rond vloerkleed:
Naast langwerpige of vierkante vloerkleden zijn een aantal vloerkleden ook mogelijk in een ronde of speciale vorm afwerking. Deze vloerkleden worden op maat gemaakt en kunnen dus in de gewenste maat besteld worden.

Vloerkleed op kleur gemaakt:
Ook zijn er een aantal vloerkleden waarbij je de kleuren helemaal kan afstemmen op je interieur. Het vloerkleed Endless is een vloerkleed waarbij je 3-5 kleuren kan combineren. Deze worden dan geweven tot een gemêleerd vloerkleed. Vloerkleed Nepal is een klasse apart. Bij deze wollen vloerkleden kan je kiezen uit tal van patronen, die je vervolgens zelf in kleur kan aanpassen.

Vloerkleed van tapijt
Tot slot kan je ook nog kiezen voor een vloerkleed die gemaakt wordt van tapijt. Een tapijt heeft vaak een mooie uni-kleur en is ook praktisch in het onderhoud. Daarnaast kan een vloerkleed van tapijt in elke gewenste afmeting of zelfs speciale vorm gemaakt worden.

bottom of page