Banken

Banken of bankstellen bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen

breed vertegenwoordigd in de meubelcollectie van Rebel Wonen | Slapen. De collectie bestaat zowel uit eigentijdse banken als moderne banken.

Moderne banken

Op de moderne afdeling heeft Rebel Wonen en Slapen moderne banken van de Nederlandse merken zoals van Pode en Bert Plantagie. Naast deze merken selecteert Rebel Wonen | Slapen bankstellen van zowel Nederlandse als Europese fabrikanten die staan voor goede kwaliteit en vakmanschap. Duitse en Italiaanse banken zullen dan ook niet in de moderne collectie ontbreken. Rebel Wonen | Slapen verzorgd hierin een ruime keus, waarbij uw keuze en mogelijkheden altijd centraal staan. Een moderne bank moet immers een eyecatcher zijn in uw interieur. Het is dus ook belangrijk dat u de bank kunt kiezen in verschillende afmetingen en verschillende soorten bekleding. Zo maakt u uw moderne bank helemaal naar u wens. De medewerkers van Rebel Wonen | Slapen adviseren u hier ook nog eens bij.

Naast het uiterlijk van de bank, is het zitcomfort natuurlijk ook erg belangrijk, Bij een aantal geselecteerde modellen zijn er verschillende mogelijkheden om het zitcomfort of de zithoogte en/of diepte aan te passen. Door middel van eenvoudige aanpassing door een verhoging van de poot of het uitschuiven van een zitting kan het zitcomfort al enorm verbeterd worden. Naast de moderne collectie heeft Rebel Wonen en Slapen een collectie van bankstellen die een prettig en ondersteunend zitcomfort hebben. Zo kan een bank aangepast worden naar een goed zitcomfort voor u persoonlijk of voor uw gezin.

Hieronder treft u een groot deel aan van onze hele bankstellen collectie. In onze winkel kunt u de complete collectie bekijken.