Somnox Slaaprobot

Somnox Slaaprobot bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Co-designed by Auping

Wie ontspannen is, slaapt beter. De Somnox Slaaprobot, ontwikkeld door robotica-ingenieurs en Auping, helpt je hierbij.

Heb je slapeloze nachten door stress?
De Somnox Slaaprobot draagt bij aan een goede nachtrust door middel van intelligente algoritmes en effectieve en bewezen ontspanningstechnieken.
De slaaprobot heeft een fysieke ademhaling, waar je automatisch mee synchroniseert. Je gaat steeds langzamer en rustiger ademhalen, waardoor je lichaam tot rust komt. Hierdoor val je sneller en gemakkelijker in slaap. De robot is uitgerust met sensoren die je ademhaling kunnen meten. Ook wordt de ademhalingsregulatie ondersteund door rustgevende geluiden. Als je moeite hebt om in slaap te vallen vanwege stress-gerelateerde redenen, zal de slaaprobot je hiervan afleiden. Je gedachten gaan zich richten op de fysieke ademhaling en de geluiden die de robot afspeelt. Dit vermindert piekeren en ontspant de geest. Je valt sneller in slaap, maar je slaapt ook dieper en langer.

Somnox slaaprobot
Somnox slaaprobot

De Somnox slaaprobot personaliseren

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen slaapvoorkeuren. De Slaaprobot wordt daarom geleverd met een handige app voor Android en iOS, waarmee je jouw persoonlijke voorkeuren eenvoudig via je smartphone kunt instellen. Zo helpt de Slaaprobot je te ontspannen op een manier die bij jou past. Je kunt kiezen uit verschillende ademhalingsritmes en geluiden, maar het is ook mogelijk om eigen audiobestanden te uploaden.

Ontwerp & Design
De Somnox slaaprobot is bedacht en ontworpen aan het Robotica Instituut van de TU Delft en de samenwerking met Auping omvat de gezamenlijke ontwikkeling van het product, de technologie, de productie en distributie.

Pers & awards
De Somnox Slaaprobot is uitgeroepen tot winnaar van onder andere de reddot design award en de iF award.

Prijs & Proefslapen:

Leverbaar vanaf 499,-

De verpakking bevat de slaaprobot, een wasbare hoes, oplader, 16GB microSD card, slaap- / installatiegids en de download link naar mobiele applicatie (iOS en Android).

Ontdek wat de Somnox slaaprobot voor jou kan betekenen! Kom langs in de winkel en laat je informeren door onze medewerkers. Ervaar de Somnox slaaprobot zelf door het enkele nachten op proef mee te nemen. Vraag naar alle mogelijkheden en voorwaarden in de winkel.

Somnox slaaprobot