top of page
Vloeren bij Rebel Wonen en Slapen in Huizen.jpg

Alles voor vloeren en vloerbedekking

met Rebel Wonen | Slapen in Huizen

Bij Rebel Wonen en Slapen kun je terecht voor bijna alles voor vloer en vloerbedekking. Je vindt bij ons mooie vloerkleden en karpetten van hoogwaardige kwaliteiten. Vaak zijn er veel mogelijkheden in kleuren en afmetingen zodat je het precies kunt afstemmen op jouw interieur. Vloerkleden zijn warm en comfortabel… een echte aanwinst voor jouw interieur.

Maar ook voor vloerbedekking kun je bij ons terecht. Een mooi tapijt op de trap of in de slaapkamer. Een PVC-vloer of marmoleum (linoleum) vloer in de woonkamer en keuken worden door ons ook vakkundig gelegd. Of kies voor een praktische vinylvloer die niet van een echt te onderscheiden is. Wij geven je het beste advies die past bij jouw wensen.


Ook kunnen wij je geheel ontzorgen met de inrichting van je huis. Onze medewerkers adviseren je graag en uiteraard wordt alles vakkundig gelegd door onze stoffeerder.

Vloerkleden

Bij Rebel vind je een brede keus in wollen vloerkleden. De vloerkleden zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit wol, veelal handgeweven. Per type vloerkleed heb je keuze uit verschillende kleuren, zodat je altijd een vloerkleed vindt dat past in jouw interieur. Daarbij zijn de vloerkleden leverbaar in alle afmetingen. Kies een mooie royale maat voor een ruimtelijk effect in je kamer. Er zijn een aantal standaard afmetingen leverbaar, maar maatwerk is ook mogelijk.  Je geeft de maat op die je nodig hebt en het vloerkleed wordt helemaal voor jou gemaakt. En als je het lastig vindt om de juiste maat te bepalen, helpen wij je graag verder. Wij adviseren je of komen zelfs bij je thuis meten.

Tapijt

Tapijt is natuurlijk heel comfortabel, warm en zacht! Geen wonder dat tapijt dan ook nog vaak gekozen wordt voor de bovenverdieping. In een slaapkamer, op de gang… Maar een trap stofferen met tapijt is ook nog steeds een goede optie! Een mooie kwaliteit tapijt is sterk, gaat jarenlang mee en is onderhoudsvriendelijk. 

 

Er zijn meerdere kwaliteitsklasses binnen tapijt. Het ene tapijt is beter geschikt voor een trap, dan het andere tapijt. Daarnaast zijn er ook project-kwaliteiten die geschikt zijn voor het gebruik in een werkkamer.

SDN-garen

In onze tapijt collectie hebben wij een grote keuze in tapijten met SDN-garen. Deze afkorting staat voor “Solution Dyed Nylon”. De garen van dit tapijt zijn door en door geverfd. Dit in tegenstelling tot veel andere tapijtsoorten waarbij alleen de buitenzijde van het garen gekleurd is. Hierdoor is een tapijt met SDN-garen UV bestendig, kleurecht, chloorbestendig en onderhoudsvriendelijk. Dit maakt een tapijt met SDN-garen uitermate duurzaam in gebruik en is dus een perfecte keus voor jouw woonruimte.

Interfloor-tapijt-Rebel-Wonen-en-Slapen-in-Huizen-0522.jpg

PVC vloer

PVC vloeren - Rebel Wonen en Slapen in Huizen 0522.jpg

Een PVC vloer is een perfecte vloer voor intensief gebruik. De sterke PVC stroken zijn praktisch in onderhoud en nagenoeg kras- en vlekbestendig door de extra harde beschermlaag. PVC voelt warm en comfortabel, is ideaal in combinatie met vloerverwarming en bovendien dempt het contact geluid… Een heel goed alternatief voor een laminaat- of een houten vloer.

Binnen onze PVC collectie heb je veel keuze in kleur, formaat en patronen; zo kan je kiezen voor mooie houtdessins in bv. een visgraatpatroon. De dessins zijn kwalitatief heel mooi gemaakt en hierdoor ziet het PVC er dan ook levensecht uit. Daarnaast zijn er verschillende opties om het PVC te leggen. Dit gebeurt uiteraard door onze vakkundige stoffeerder. PVC kan in stroken geheel verlijmd worden, maar enkele dessins zijn ook leverbaar in een click-verbinding. Wij adviseren je graag wat in jouw situatie de beste optie is.


Wanneer je kiest voor PVC uit onze collectie, kies je een duurzaam, Nederlands kwaliteitsproduct waar je jarenlang van kan genieten.

Vinyl vloer

Een vinyl vloer is een mooie, warme vloer voor jouw woning. Het voordeel van vinyl is dat het kamerbreed verwerkt wordt. Hierdoor is het verwerken van vinyl minder arbeidsintensief dan bij een pvc-vloer.

Vinyl is comfortabel en lichtverend door de zachte onderlaag. Daarnaast kan je vinyl ook combineren met vloerverwarming en heeft het een geluiddempende werking. De dessins zijn er in verschillende uitvoeringen. Van houtdessins, visgraatdessins  tot mooie terrazzo- of betonlook vloeren.

Met vinyl kies je voor een unieke vloer die er erg mooi uitziet.

Novilon - Rebel Wonen en Slapen in Huizen 0222.jpg

Marmoleum vloer

Marmoleum - Rebel Wonen en Slapen in Huizen 0822.jpg

Linoleum (of merknaam Marmoleum) is een prachtige duurzame vloer. Het is een sterke vloer die jarenlang mee gaat. Daarnaast is de vloer goed te onderhouden en blijft het heel lang mooi. Niet voor niets wordt linoleum vaak gebruikt in kantoorgebouwen en medische instellingen.

Maar linoleum is zeker ook geschikt bij jou thuis. In verschillende ruimtes is linoleum breed toepasbaar en kan je eindeloos combineren met kleuren en andere materialen. Linoleum voelt comfortabel aan en is geluiddempend. Bovendien kan het gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Linoleum wordt verwerkt in rollen van 2 meter breed en wordt vakkundig gelegd door onze stoffeerder.

Goed om te weten… linoleum is één van de meest duurzame vlakke vloer die er is. Het wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen en CO2 neutraal geproduceerd. Een vloer waar je met een gerust hart, jarenlang van kan genieten…

Laminaat vloer

Laminaat is één van de meest voorkomende “houten” vloeren die je in huizen tegenkomt. Laminaat is voornamelijk gemaakt van hout. Laminaat is er in veel kwaliteiten leverbaar, maar een mooie laminaat is gemaakt van HDF-plaat met een decorpapier die afgewerkt wordt met een sterke laklaag (bv. melaminehars).

Dit maakt een goede laminaatvloer heel praktisch in gebruik. Je kan het makkelijk schoonhouden, het is bestand tegen kleine krasjes en is sterk in levensduur. Of laminaat past bij jouw woonsituatie, kunnen wij je goed over informeren.

In veel gevallen is laminaat te verkrijgen met een houtstructuur die in sommige gevallen niet van echt te onderscheiden is. Daarnaast zijn er ook laminaat-keuzes met steenmotief. Zo is er altijd wel een laminaatvloer te vinden die bij jouw interieur past.

Laminaat - Rebel Wonen en Slapen in Huizen 0522.jpg

Schoonloopmatten / deurmat

Coral loopschoonmat - Rebel Wonen en Slapen in Huizen.jpg

Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar net zo belangrijk… een goede deurmat! Je hebt net een prachtige vloer uitgekozen en die vloer wil je uiteraard heel lang mooi houden. Bescherm je vloer dan met een goede schoonloopmat.

Een goede schoonloopmat kan goed vocht absorberen en vuil van je schoenen verwijderen. Kies daarom voor een mat met een borstelfunctie, die zoveel mogelijk zand en modder van je schoenen kan vegen.
Let ook op de grootte van de mat. Een grote deurmat zorgt ervoor dat je in een paar stappen al veel vocht en vuil van je schoenen afloopt. Een schoonloopmat wordt door ons ook op maat gemaakt en ter plaatse uitgesneden.

bottom of page