top of page
Pode Melloo actie bij Rebel Wonen en Slapen in Huizen (banner).jpg

Pode actie bij Rebel Wonen | Slapen

UNIEK VOORDEEL OP DE PODE MELLOO BANK IN STOF FRESCO

De bank Melloo is een unieke bank met mooie ronde vormen en een uitstekend zitcomfort.  En nu profiteer je tijdelijk van uniek voordeel op bank in de stof Fresco! Je voordeel kan oplopen tot wel 700,-!*

Kom snel naar de winkel en laat je adviseren door één van onze medewerkers.

De bank Melloo van Pode is leverbaar als hoekbank en als gewone bank. De elementen hebben verschillende afmetingen en vormen en zijn zo te combineren tot unieke hoekbanken. 

Kies voor de rechte hoek voor een moderne uitstraling of een mooie ronde hoek, waarbij je ook volwaardige zitplaatsen behoudt. 

Liever geen hoekbank? Geen probleem: dan kies je gewoon voor een 2,5-zits, 3-zits, of 3,5-zitsbank. Want ook dan is de Melloo gewoon een plaatje!

Profiteer nu tijdelijk van extra voordeel op de Melloo in de stof Fresco. Deze meubelstof is soepel, sterk en onderhoudsvriendelijk. De zachte stof heeft een lichte glans en wordt gemaakt in subtiele tinten die in elk interieur mooi staan!

Prijsvoorbeeld:

2,5-zitsbank:  vanaf 3.250,- voor 2.895,-

Hoekbank halfrond (ca. 260x272 cm): vanaf 6.510,- voor 5.870,-

Pode actie bij Rebel Wonen en Slapen in Huizen (stof Fresco).png
Bank Pode Melloo - sfeer.jpg

Gratis bezorging
bij Rebel Wonen | Slapen

Bovendien wordt je bestelling ook gratis* door ons bij je thuisbezorgd!

 

Ontdek het gemak van gratis bezorging en professionele service bij elke bestelling. Wij gaan verder dan alleen het afleveren van jouw nieuwe meubelstukken. Ons toegewijde bezorgteam zorgt ervoor dat je aankoop met zorg wordt behandeld, uitgepakt en op de juiste plaats worden neergezet, zodat je meteen kunt genieten van je nieuwe aanwinsten... zonder gedoe!

Actievoorwaarden

  • Het voordeel geldt t/m 31 augustus 2024 (besteldatum).

  • De totale korting is afhankelijk van de gekozen elementen.

  • Afwijkende poten (bijvoorbeeld epoxy of lak) en maatopties kunnen een meerprijs hebben.

  • De actie is niet geldig op bestellingen buiten de actieperiode, ongeacht of de levering van de bestelling plaatsvindt in de actieperiode.

  • Bezorging is gratis binnen onze bezorgregio (met uitzondering van unieke situaties die buiten Arbo-richtlijnen vallen). 

  • Onder voorbehoud van wijzigingen.

bottom of page