top of page

No Collections Here

Sort your projects into collections. Click on "Manage Collections" to get started

Eetkamer tafels

De eetkamertafels zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen. Bij Rebel Wonen en Slapen hebben wij een brede keus in tafels van merken zoals Bert Plantagie en DYYK, maar ook van minder bekende merken zoals Musterring.

Wij voeren een uitgebreide collectie van moderne eetkamertafels. De tafels zijn leverbaar in verschillende standaard afmetingen. Maar ook maatwerk is vaak mogelijk. De tafels zijn uitgevoerd in geheel hout of met metalen onderstellen. Het hout is leverbaar in eiken-, kersen- of notenhout. De tafels kunnen afgewerkt worden in een olie of lak-uitvoering. Daarnaast zijn er ook een aantal houtkleuren leverbaar, zoals een mooi eiken white wash of donker basalt-kleurig tafel. Enkele eetkamertafels zijn ook leverbaar met een kunststof HPL tafelblad of een keramiek blad. Ook hierin is weer een brede keus in kleuren en uitvoeringen. Een keramiek blad is heel praktisch in gebruik, het is sterk, kan tegen warmte en is vrijwel krasbestendig.

Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden van de eetkamertafels. Ook geven wij een goed advies over eigenschappen en het gebruiksgemak van de verschillende materialen. Elke tafel heeft zijn eigen onderhoud nodig, maar het ene materiaal is makkelijker te onderhouden dan het andere materiaal. Wij helpen je graag bij het maken van die keuzes. Zo kies je gemakkelijk een tafel die bij je past.

bottom of page