top of page

No Collections Here

Sort your projects into collections. Click on "Manage Collections" to get started

Dekbedden

Bij ons kun je terecht voor een goed advies voor een dekbed. De kwaliteit en het comfort van een dekbed worden bepaald door de kwaliteit van de vulling en de tijk. Een dekbed moet zorgen voor een goede regeling van lichaamstemperatuur, moet vocht goed kunnen opnemen en afvoeren en moet soepel om je heen vallen. Voor welke vulling je kiest is afhankelijk van de persoonlijke voorkeur: heb je het snel warm of koud? Transpireer je veel? Bij Rebel Wonen | Slapen hebben we met de Optisleep dekbedden voor iedereen het juiste dekbed in huis.

Dekbedden en warmteklasses
De dekbedden zijn leverbaar in verschillende afmetingen en warmte-klasses. Zo zijn er lichte, medium en warme dekbedden. De lichte dekbedden (warmteklasse 4) zijn ideaal voor de zomer. De medium dekbedden (warmteklasse 3) geven een gemiddelde warmte-isolatie. De meeste mensen vinden dit dekbed prettig voor het grootste deel van het jaar. De warme dekbedden (warmteklasse 1 of 2) zijn voor mensen die het snel koud hebben.
Ook zijn er de 4-seizoenen dekbedden. Deze dekbedden bestaan uit twee delen – een licht- en medium deel – die je los van elkaar of op elkaar kunt gebruiken. Ook zijn er speciale zomerdekbedden die heel licht gevuld zijn met materialen met weinig warmte-isolatie.

Partner dekbedden
Samen één dekbed, maar toch apart? Ook dat kan! Met het Optisleep dekbeddenprogramma kan je eenvoudig twee éénpersoonsdekbedden aan elkaar koppelen met twee verschillende warmteklassen. Ook is er het partnerdekbed: u kiest een lichte warmteklasse in een litsjumeaux maat (240×220 cm) en koppelt daar per bed-helft (120×220 cm) een tweede dekbed boven op. Zo kan de ene persoon lekker warm liggen en de ander blijft onder het dunne deel slapen.

Bij de donzen dekbedden kan je zelfs kiezen voor een extra warm voeteinde. Je dekbed wordt dan bij het voetdeel dikker gevuld, waardoor je minder snel last zult hebben van koude voeten. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden!

bottom of page