top of page

No Collections Here

Sort your projects into collections. Click on "Manage Collections" to get started

Cloak

De banken en fauteuils van Cloak zijn uniek en passen uitstekend bij de moderne collectie van Rebel Wonen en Slapen. Dit Nederlandse merk streeft naar een optimale kwaliteit. De verschillende modellen hebben een tijdloze, moderne uitstraling. Elk model kenmerkt zich door een strakke vormgeving, helemaal van deze tijd!

Cloak banken en fauteuils
Havee Meubelen BV, fabrikant van hoogwaardige zitmeubelen, en industrieel ontwerper Hans Daalder hebben samen de collectie Cloak ontwikkeld. De functionele en eenvoudige stijl van de banken en fauteuils passen nagenoeg in elk interieur. Het ene model is meer uitgesproken dan de ander, zodat er ook een Cloak bank is voor jouw interieur. Daarnaast is de keus in bekleding zeer groot, zodat je altijd je persoonlijke smaak aan een model kunt meegeven. Havee werkt samen met onder andere de meubelstoffen van De Ploeg en Kvadrat. Deze merken hebben kwalitatief sterke stoffen in zowel wol als synthetische materialen.
Het is ook mogelijk om de modellen in leer te laten maken. Helemaal uniek maak je jouw Cloak bank als je leuke combinaties maakt met verschillende kleuren of soorten stof en leer.

De technische aspecten van de banken en fauteuils zijn ook opvallend. Naast het gebruik van hoogwaardige materialen die zorgen voor een goed en duurzaam zitcomfort, is de bekleding van de bank geheel afneembaar. De bank of fauteuil kan dus ook eenvoudig hergestoffeerd worden. Elk model heeft al veel standaard mogelijkheden en afmetingen, maar maatwerk is ook vaak mogelijk. Bij een aantal modellen kunnen de zithoogtes van de banken en fauteuils worden aangepast. Alle modellen worden grotendeels nog met de hand gemaakt. Dit vakmanschap en ambacht is duidelijk zichtbaar in elk item dat voor je gemaakt wordt.

Cloak: Puur in eenvoud, kwaliteit en comfort!

bottom of page